Soferul mort vineri practica pirateria auto!

Soferul mort vineri practica pirateria auto!
Inconstienta platita cu viata! Mai mult, soferul care a sfarsit, vineri, intre fiarele contorsionate ale masinii sale, a mai condus catre moarte un om. 

Politistii botosaneni au spus ca soferul Daciei implicate in accidentul produs pe drumul Botosani-Iasi, in zona Zaicesti, la intersectia cu drumul catre Buzeni, practica pirateria auto. El luase pasageri de la Cosula si ii transporta la Botosani.

Anul trecut i-a fost ridicat permisul de conducere pentru depasire pe linie continua. Tot anul trecut a mai fost implicat intr-un accident soldat doar cu pagube materiale.

In prezent, politistii botosaneni au in evidente aproximativ 400 de pirati auto, iar de fiecare data cand sunt prinsi acestia sunt amendati ca sume cuprinse intre 1000 si 1500 lei.

Printre soferii aflati intr-o astfel de evidenta figura si soferul care, vineri, si-a pierdut viata. Alaturi de barbat, care a decedat pe loc, in momentul impactului cu un camion, si-a mai pierdut viata inca o persoana, din cele patru care il insoteau pe sofer.

Politistii spun ca numai anul trecut soferul Daciei fusese sanctionat de cel putin doua ori!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
11

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
88

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...