Şoferul microbuzului izbit de o autocisternă, la Stroieşti, condusa de un botoşănean, a decedat

Şoferul microbuzului izbit de o autocisternă, la Stroieşti, condusa de un botoşănean, a decedat

   Monitorul de Suceava

Încă o persoană din microbuzul care a agăţat o autocisternă şi s-a izbit de un parapet în urmă cu 12 zile, la Stroieşti, a decedat, bilanţul victimelor din cumplitul accident ajungând la doi morţi şi 18 răniţi. Şoferul microbuzului, Ovidiu Ciubotaru, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, a decedat ieri noapte în Spitalul Judeţean de Urgenţă, din cauza gravelor leziuni interne şi cranio-cerebrale suferite în urma impactului violent.

Decesul s-a înregistrat la ora 00.15, în Reanimarea unităţii, unde bărbatul fusese adus încă de la internare, în stare de comă, după ce rămăsese încarcerat între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă au declarat ieri că Ovidiu Ciubotaru suferise o ruptură de splină, pentru care fusese operat în regim de urgenţă, dar şi un traumatism puternic la cap, prognosticul de viaţă fiind prost chiar de la început.

Prima victimă, un elev de 19 ani, a decedat la locul impactului

Un microbuz plin cu pasageri, care făcea curse regulate între Ciprian Porumbescu şi Suceava, s-a izbit în dimineaţa zilei de 27 august, pe DN 17, aproape de intrarea în Stroieşti dinspre Gura Humorului, de o autocisternă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07.15, iar din primele cercetări ale poliţiei a rezultat că vina aparţine şoferului de pe autocisternă, Dumitru Grămadă, în vârstă de 39 de ani, din comuna Suliţa, judeţul Botoşani, care, într-o curbă la dreapta, în pantă, nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, Paul Iulian Buta, din comuna Ciprian Porumbescu, aflat pe al treilea scaun din spatele şoferului de pe microbuz, a decedat pe loc.

Tânărul era elev al Liceului cu Program Sportiv şi venea la Suceava să-şi dea examenul de corigenţă la biologie.

Sursa: Monitorul de Suceava




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
946

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
141

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
200

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...