Soferul masinii spulberate aseara de tramvai a ramas fara permis de conducere!

Soferul masinii spulberate aseara de tramvai a ramas fara permis de conducere!
Aseara, un accident spectaculos a avut loc pe strada Primaverii, in zona Postei. Aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, un botosanean a calcat pedala de acceleratie, in speranta ca va reusi sa depaseasca tramvaiul care circula spre Gara, pe acelasi sens de mers.

Soferul a crezut ca se va putea strecura pe prima banda, intre tramvai si cele cateva masini parcate pe dreapta. Nu a calculat, insa, foarte bine traiectoria masinii pe care o conducea, astfel ca a fost spulberat de tramvai, ajungand in masinile parcate regulamentar.

Alte trei autoturisme parcate pe dreapta au fost serios avariate.

In scurt timp, la locul producerii accidentului s-au strans cateva zeci de curiosi, acestia ajutand la scoaterea masinilor una din cealalta.

Politistii au inceput o ancheta si au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este soferul vitezoman, care a ramas si fara permisul de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
383

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
638

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...