Șoferul din Dorohoi care a fugit de Poliție, reținut!

Șoferul din Dorohoi care a fugit de Poliție, reținut!
Bărbatul în vârstă de 25 de ani, din Dorohoi, care a fugit de Poliție, după ce a fost prins transportând țigări de contrabandă a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.

La data de 10 octombrie, în jurul orei 17.45, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul Poliţiei municipiului Dorohoi au identificat în trafic, la intrarea în municipiul Dorohoi, dinspre oraşul Darabani, autoturismul condus de Cosmin Turiceac, din municipiul Dorohoi, care transporta cantitatea totală de 50.000 ţigarete ( 2.500 pachete ) de provenienţă Republica Moldova, pentru care nu deţinea documente de proveniență și despre care cunoştea că provin din contrabandă.

Întrucât tânărul a ignorat semnalele poliţiştilor, autoturismul condus de acesta a fost blocat în trafic de echipajele de poliţie, ulterior, suspectul întrebuinţând cuvinte insultătoare şi ameninţări la adresa integrităţii fizice a poliţiştilor.

Față de dorohoian se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi sfidarea organelor judiciare; de asemenea, poliţiştii au dispus faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 11.10.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.

Atât autoturismul folosit de suspect, cât şi cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 25.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
59

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
96

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
926

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...