Soferul care si-a dus victima la cabinetul scolii, dupa care a disparut, a fost gasit de politisti!

Soferul care, dupa ce a accidentat un copil, l-a dus la cabinetul scolii si apoi s-a facut nevazut, fara sa raporteze incidentul, a fost depistat de politistii botosaneni.

Barbatul a motivat parasirea locului accidentului prin faptul ca la cabinetul scolii a primit asigurari ca elevul nu a suferit leziuni in urma accidentului.

Cu toate acestea, medicii de la Spitalul de Pediatrie Botosani au considerat ca baiatul de 11 ani are nevoie de ingrijiri medicale.

"Cercetarile efectuate de catre politistii botosaneni au condus la identificarea cu operativitate a conducatorului autoturismului care in cursul zilei de luni, in jurul orei 11.00, a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor politiei dupa ce a accidentat usor pe raza municipiului Botosani un minor in varsta de 11 ani, care s-a angajat neregulamentar in traversarea drumului public", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Conducatorul auto identificat in persoana numitului P. Dumitru, de 48 de ani, din satul Cordun, oras Flaminzi, judetul Botosani, este posesor al permisului de conducere din anul 1971 si a motivat parasirea locului faptei intrucat a considerat ca minorul nu a suferit leziuni corporale.

Victima accidentului a fost examinata medico-legal, stabilindu-se ca in urma accidentului rutier a suferit leziuni corporale care necesita pentru vindecare 1-2 zile de ingrijiri medicale.

Fata de conducatorul auto P. Dumitru au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor politiei.

 

VEZI SI ACCIDENT "RAPORTAT" LA CABINETUL SCOLII

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...