Şoferul care şi-a abandonat maşina, după o urmărire, s-a prezentat la Poliţie! Vezi ce a spus!

Şoferul care şi-a abandonat maşina, după o urmărire, s-a prezentat la Poliţie! Vezi ce a spus!
Şoferul care a pus pe jar poliţiştii rutieri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, întrucât nu a oprit la semnalele acestora şi şi-a abandonat apoi autoturismul, după ce a ajuns pe scuarul din sensul giratoriu de la Bazar, s-a prezentant marţi dimineaţă la Poliţie.

Cosmin P., de 22 de ani, le-a spus oamenilor legii că s-a speriat când a văzut maşina Poliţiei, acesta circulând pe contrasens, motiv pentru care a fugit printre blocuri, după ce şi-a abandonat maşina.

Acesta a rămas fără permis pentru 90 de zile, pentru că a circulat pe sensul opus de mers şi pentru că nu a anunţat organele de poliţe despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Vă reamintim că poliţiştii rutieri au fost în alertă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un şofer nu a oprit la semnalele acestora şi a gonit cu viteză pe mai multe străzi din municipiul Botoşani.

Oamenii legii au făcut semn şoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Cuza Vodă să oprească, pentru control, dar acesta a apăsat pedala de acceleraţie şi s-a îndreptat către Colegiul Naţional "A.T. Laurian", după care a coborât pe strada Nicolae Iorga.

Ajuns în intersecţia de la Bazar, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, s-a urcat cu autoturismul pe scuarul din sensul giratoriu, după care s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă, dispărând printre blocuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
96

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
155

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
24

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...