Soferul care l-a calcat cu dubita pe tanarul din Rosiori, gasit de politisti! Baiatul ar fi fost si batut inainte de accident!

Politistii botosaneni au reusit sa dea de urma celor doua dubite, inmatriculate in judetul Suceava, care ar fi fost implicate in accidentul rutier de marti, din localitatea Rosiori.

Cei doi conducatori auto au fost depistati pe raza judetului Suceava, iar oamenii legii incearca sa afla cu exactitate cum s-a petrecut totul. Din cate se pare, pasagerii celor doua dubite l-ar fi agresat pe tanarul din Rosiori, inainte ca acesta sa fie lovit de masina.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 29.04.2014, un tânăr de 20 de ani şi tatăl acestuia, de 43 ani, ambii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasau cu un atelaj hipo pe Strada nr.6, din localitatea Roşiori. La un moment dat, atelajul s-a intersectat cu două autoutilitare ce transportau material lemnos, între conducătorii şi pasagerii vehiculelor având loc un conflict spontan.

În aceste împrejurări, ulterior conflictului, tânărul de 21 de ani, pasager în atelaj, ar fi fost accidentat de către una dintre autoutilitare, după care ambii conducători ai autovehiculelor au părăsit locul faptei. Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.



În urma cercetărilor efectuate, în seara de 29.04.2014 poliţiştii din cadrul Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au identificat, pe raza judeţului Suceava, autovehiculele implicate în eveniment, stabilindu-se că acestea au fost conduse de doi bărbaţi, în vârstă de 26 şi 30 ani, din localitatea Fălticeni şi respectiv comuna Baia, judeţul Suceava.

De asemenea, au mai fost identificaţi alţi trei bărbaţi din comuna Baia, judeţul Suceava, pasageri în cele două autovehicule, aceştia fiind bănuiţi că, în împrejurările descrise anterior, l-ar fi agresat pe tânărul de 20 de ani, din localitatea Roşiori, judeţul Botoşani.

În cauză continuă cercetările, urmând a fi dispusă efectuarea unor expertize şi examinări de specialitate, în vederea stabilirii cu exactitate a elementelor de fapt şi de drept ale evenimentului sesizat şi respectiv a încadrării .

Citeste si:

-  Tanarul din Rosiori, calcat de o dubita cu lemne, pregatit pentru operatie - Vezi VIDEO!

 Filtre ale politistilor pentru depistarea soferului care l-a calcat pe tanarul din Rosiori - FOTO, VIDEO 

Tânăr călcat de o maşină cu lemne! Şoferul a fugit!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...