Şoferul care conducea cu piciorul în ghips a provocat un grav accident pe drumului Botoşani-Suceava! FOTO

Şoferul care conducea cu piciorul în ghips a provocat un grav accident pe drumului Botoşani-Suceava! FOTO
Șoferul care a fost depistat de polițiști, miercuri dimineață, conducând pe o stradă din municipiul Botoșani, având piciorul în ghips, a provocat un cumplit accident de circulație pe drumul Botoșani-Suceava, între Baisa și Vlădeni.

Evenimentul rutier a avut loc pe data de 3 octombrie 2015. Bogdan George B., de 35 de ani, se afla la volanul unui BMW si se indrepta dinspre Suceava spre Botosani cand a intrat intr-o depasire fara sa se asigure iar la revenirea pe banda a lovit frontal un Volkswagen Sharan.

Masina lovita a fost aruncata in sant, iar BMW-ul a lovit ulterior un VW Golf, care circula, la fel ca prima masina lovita, din sens opus. Intr-o secunda, si Golful a fost aruncat de pe sosea. Impactul a fost atat de puternic, incat bucati din autoturismele implicate in accident au fost imprastiate pe o distanta de sute de metri.

Un tânăr de 20 de ani, șoferul autoturismului VW Sharan, a fost grav ranit la cap, mai multe cioburi de sticla intrandu-i in ochi, șoferul vinovat de producerea accidentului suferind o fractura deschisa la gamba, acesta alegandu-se cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Barbatul este o veche cunoștință a polițiștilor din mai multe județe. La sfârșitul anului 2014, el a fost lăsat fără permis pentru o perioadă de 90 de zile, de polițiștii din Suceava, dar i-a sfidat pe oamenii legii, la doar o lună fiind depistat din nou la volan, de această data în Sibiu. S-a ales cu un nou dosar penal, dar nu s-a potolit. În februarie 2015 a fost prin din nou la Suceava conducând, deși avea acest drept suspendat. Ultima ispravă a făcut-o miercuri când s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat, fiind depistat pe strada Griviţia, din municipiul Botoşani.

Bogdan George B. este anchetat și de procurorii DIICOT Alba, într-un dosar de contrabandă cu țigări, fiind plasat sub control judiciar, o perioadă petrecând-o în spatele gratiilor, în arest preventiv.

CIteşte şi Accident intre Baisa si Vladeni: Maşina s-a dezmembrat după un impact frontal, trei persoane încarcerate! FOTO 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
286

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
346

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
800

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...