Soferul care a provocat carambolul de la Hudum avea o alcoolemie uriasa!

Soferul care a provocat carambolul de la Hudum avea o alcoolemie uriasa!
Soferul care in urma cu cateva zile a provocat un grav accident de circulatie la Hudum, soldat cu ranirea a doua persoane si avarierea a patru masini, avea o alcoolemie uriasa.

Din cauza starii avansate de ebrietate si a ranilor suferite, Gheorghe Fediuc, de 52 de ani, nu a putut sufla in aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sange. Analizele de laborator au indicat faptul ca avea o alcoolemie de 2,15 mg/l alcool pur in sange.

Va reamintim ca vineri seara, Gheorghe Fediuc, aflat la volanul unui autoturism Golf III, , se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, iar inainte de succesiunea de curbe de la Hudum, acesta a inceput sa circule sinuos pe sosea, a patruns pe contrasens, a acrosat in prima faza o masina Dacia Logan, s-a izbit apoi intr-un autoturism Honda Acord, dupa care a intrat frontal intr-un al treilea autovehicul, VW Golf IV, care cicula in spatele primelor doua masini.

In urma impactului, autoturismul Golf III s-a rasucit pe sosea, ajunagand cu fata catre Suceava, in timp ce celalalt Golf IV a ajuns in sant.
Vezi si ACCIDENT: Patru masini DISTRUSE si doua victime, la Hudum! FOTO, VIDEO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
1

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
25

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
57

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...