Soferul care a omorat doi copii si a ranit alti trei a scapat din arestul Politiei!

Soferul care a omorat doi copii si a ranit alti trei a scapat din arestul Politiei!

   Monitorul de Botosani

Ridicat luni de poliţişti şi audiat în legătură cu împrejurările în care a comis accidentul, Petru Măzăreanu de 31 de ani, din Cristeşti, a fost acuzat de ucidere din culpă în forma agravantă şi părăsirea fără drept a locului accidentului, după care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ieri, tânărul a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă, dar magistraţii au respins cererea şi au dispus interdicţia de a părăsi localitatea pentru 30 de zile.

"Potrivit deciziei magistraţilor, conducătorul auto este obligat să se prezinte la audieri şi i-a fost interzis să se apropie de victime şi de rudele acestora", a precizat ieri comisarul Manuela Ieremie, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Orice încălcare a acestor dispoziţii ar putea atrage arestarea tânărului. Decizia privind reţinerea acestuia pentru 24 de ore a fost luată după ce poliţiştii au primit şi rezultatele analizelor toxicologice de la Serviciul de Medicină Legală care confirmau faptul că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul comiterii accidentului.

Astfel, analizele toxicologice au stabilit pentru proba de sânge recoltată la orele 07,45 o alcoolemie de 1,40.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când tânărul, aflat la volanul unui Ford Mondeo, a lovit în plin două grupuri de adolescenţi care se întorceau de la o discotecă din Flămânzi.

În urma accidentului, un băiat de 17 ani a murit pe loc, iar o adolescentă de 16 ani a decedat câteva ore mai târziu la spital. Alte două fete au fost duse în stare critică la Iaşi, iar o a treia a scăpat cu leziuni minore.

Din păcate, medicii sunt tot mai circumspecţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale celor două minore ajunse la Iaşi. (Articol complet in Monitorul de Botosani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
653

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
175

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
455

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...