Soferul care a fugit, joi seara, de la locul accidentului, a fost identificat de politisti!

Soferul care a fugit, joi seara, de la locul accidentului, a fost identificat de politisti!
Soferul care a produs un accident, joi seara, apoi si-a abandonat masina si a fugit, are 18 ani, iar permisul de conducere era suspendat.

Joi seara, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Nicolae Iorga din Botoşani s-a produs o tamponare, iar unul dintre conducatorii auto a parasit locul incidentului.

La fata locului poliţiştii au luat legatura cu D. Silviu Manuel, din Botosani, care a relatat faptul ca autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un alt autovehicul, dupa care celălalt conducător auto a parasit locul accidentului.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că autoturismul care a produs accidentul a fost condus de către G. Ionut, de 18 ani din localitatea Copălău, persoană al cărei permis de conducere se află în perioada de suspendare.

Masina soferului fugar, care a fost cea mai avariata in urma impactului, a fost dusa pe o platforma la sediul Inspectoratului Judetean de Politie.
 
Politistii spun ca este pentru a doua oara intr-o luna cand autoturismul cu numere de Constanta este ridicat ca urmare a unui accident, si data trecuta soferul fugind de la locul faptei.
 
Față de G. Ionut s-au întocmit acte procedurale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat şi parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de poliţie ca urmare a savarsirii unei infractiuni. 
        
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
118

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
469

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
178

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...