Șoferul care a făcut accidentul cu Maserati, în care au murit tinerii din Suceava, nu avea permis

Șoferul care a făcut accidentul cu Maserati, în care au murit tinerii din Suceava, nu avea permis

Ies la iveală tot mai multe detalii despre cazul accidentului din judeţul Suceava, în care au murit trei tineri care se aflau într-un Maserati. Anchetatorii au descoperit că șoferul, în vârstă de 30 de ani, nu a avut niciodată permis de conducere.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă au descoperit că şoferul de 30 de ani care era şi proprietarul maşinii sport nu a avut niciodată permis de conducere.

Acesta a mai fost prins la volan în trafic de către oamenii legii în urmă cu un an, iar săptămâna viitoare urma să primească o sentinţă în acest dosar. Mai mult, şoferul se afla sub control judiciar pentru constituirea unui grup infracţional.

Trei tineri au murit în accidentul care s-a petrecut sâmbătă seara în localitatea Poiana Stampei din judeţul Suceava.

După ce au petrecut la o cabană au hotărât să testeze puterea bolidului. La întoarcere, într-o curbă periculoasă şoferul a scăpat maşina de sub control din cauza vitezei de peste 150 de km la oră. Maşina a izbit un mal de pământ, a sărit peste un gard, a rupt un fir de curent şi mai apoi s-a răsturnat. Impactul a fost fatal. Şi ceilalţi doi tineri din maşină, de 30 şi 23 de ani au fost condamnaţi în trecut pentru infracţiuni precum furt sau trafic de droguri.

 

Spune-ne opinia ta