Soferiță rănită grav după ce a zburat prin parbriz! A intrat într-un camion condus de un botoșănean

Soferiță rănită grav după ce a zburat prin parbriz! A intrat într-un camion condus de un botoșănean

   informatiata.ro

Accident spectaculos de circulatie in municipiul Suceava, vineri dupa amiaza, in apropiere de gara Burdujeni. O femeie de 67 de ani a fost grav ranita dupa ce dubita de marfa pe care o conducea a fost lovita in plin de un camion incarcat cu fier vechi. In urma impactului violent, soferita a zburat prin parbrizul autovehiculului.

Femeia de 67 de ani nu s-a asigurat intr-o intersectie si nu a acordat prioritate camionului care circula regulamentar. Soferul bolidului a incercat sa evite impactul insa nu a reusit.

Masina soferitei a fost facuta zob, aceasta zburand efectiv prin parbriz si fiind grav ranita. Camionul a trecut peste o trecere de pietoni si s-a oprit in camp.

Norocul a facut ca dubita femeii sa aiba volanul pe dreapta, in caz contrar ea ar fi ramas incarcerata. Ranita a fost transportata de catre un echipaj SMURD la Spitalul Judetean Suceava. Soferul camionului, un barbat de 40 de ani, din Botosani, a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Femeii i s-au prelevat probe de sange la spital in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au deschis in acest caz un dosar de cercetare pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Sursa: informatiata.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
38

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
534

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...