Şoferiţă din Botoşani, implicată într-un grav accident rutier soldat cu şase răniţi! FOTO

Şoferiţă din Botoşani, implicată într-un grav accident rutier soldat cu şase răniţi! FOTO
Un grav accident rutier, soldat cu şase răniţi, a avut loc duminică dimineaţa! Un şofer care a intrat pe contrasens s-a izbit în maşina condusă regulamentar de o femeie de 49 de ani, din Botoşani. 

Accidentul a avut loc pe raza localității sucevene Hârtop, în jurul orei 09.30. În mașina condusă de Liliana C., șoferița din Botoșani, un VW Jetta, se mai aflau alte trei persoane, tot din Botoșani. Șoferul unui autoturism Cielo, în vârstă de 52 de ani, care circula din sensul opus, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat violent în autoturismul cu numere de Botoșani.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma acestui accident. 

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, în care se aflau în total şapte persone (trei într-o maşină şi patru în cealaltă), au rezultat şase persoane rănite. Trei victime, toate din acelaşi autoturism, au rămas încarcerate. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de  49 de ani, şi un băiat în vârstă de 14 ani. 

"Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victimele încarcerate şi au monitorizat din punct de vedere medical, împreună cu colegii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, toate persoanele implicate în accident", transmite ISU Suceava.

Cele trei victime încarcerate, împreună cu alte trei femei rănite de 23, 51 şi 67 de ani, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Fălticeni, toţi fiind conştienţi şi în stare stabilă.

Cea de-a şaptea persoană implicată în eveniment  a fost monitorizată de către salvatori, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
4

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
36

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
20

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...