Şoferiţă din Botoşani, implicată într-un accident mortal!

Şoferiţă din Botoşani, implicată într-un accident mortal!

   Monitorul de Suceava

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier petrecut vineri dimineaţă. Alte trei persoane au fost rănite. Soţia bărbatului decedat a suferit şi ea multiple leziuni.

Tragedia s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe DJ 174, pe raza satului Plaiu Şarului, comuna suceveană Şaru Dornei.

Şoferul în vârstă de 63 de ani, Ioan O., din Şaru Dornei, conducea un autoturism VW Golf, alături de el în maşină fiind soţia sa, doi dintre copii şi un nepot în vârstă de 11 de ani.

Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că şoferul autoturismului VW a intrat în depăşirea unui tractor care circula în faţa sa, fără a observa că din sens opus circulă un autoturism Smart, condus de o femei din Botoşani, informează Monitorul de Suceava.

Cele două maşini au intrat în coliziune frontală.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat şi după ce a fost scos dintre fiarele maşinii a fost transportat în stare gravă la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a decedat la scurt timp. Din accident au mai rezultat încă trei răniţi, toţi din VW. Soţia bărbatului decedat a suferit şi ea multiple leziuni, fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

Autoturismul Smart era condus de o botoşăneancă. Din fericire, aceasta nu a suferit leziuni grave.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
3

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
103

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
167

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...