Șoferiță din Botoșani, accident la beție chiar în fața polițiștilor

Accidentul a avut loc chiar în momentul în care polițiștii efectuau semnalul de oprire. În loc să oprească, șoferița a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină.

Duminică dimineață, la ora 3.50, polițiștii din Preutești, județul Suceava, aflându-se în serviciul de patrulare și menținere a ordinii publice în proximitatea discotecii din comuna Preutești, au efectuat semnalul de oprire unui autoturism.

În acel moment conducătoarea auto a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune ușoară laterală cu un alt autoturism condus de către un bărbat din sat Bogata, comuna Baia, județul Suceava.

Cu ocazia legitimării conducătoarei auto căreia i se efectuase semnalul de oprire, s-a constatat că aceasta este o tânără de 24 ani, din comuna Tudora, județul Botoșani.

Întrucăt tânăra emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânăra a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului acroșat a fost și el a testat, de asemenea, cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...