Soferita cu bucluc: Masina acrosata de trenul Iasi-Dorohoi!

Soferita cu bucluc: Masina acrosata de trenul Iasi-Dorohoi!
O botoşăneancă a fentat moartea după ce, la trecerea la nivel cu calea ferată, a apăsat pedala de acceleraţie în loc să pună piciorul pe pedala de frână! Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu avarierea autoturismului, care a fost acroşat din spate de trenul Iaşi-Dorohoi. Şoferiţa a rămas fără carnet pentru o perioadă de 60 de zile.

Luni seara, la ora 20.00, B. Ionela-Laura, de 36 de ani, din comuna Călăraşi, conducea un autoturism marca Opel Zafira pe D.J. 282, pe raza localităţii Răuseni, pe relaţia Hlipiceni-Călăraşi. În momentul când a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu trei indicatoare de presemnalizare, cât şi cu indicatoarele STOP şi CRUCEA SF. ANDREI, s-a deconcentrat şi, în loc să acţioneze pedala de frână, a acţionat pedala de acceleraţie.

In aceste condiţii autoturismul a fost acroşat în partea din spate de automotorul trenului personal Iaşi –Dorohoi, care intra în halta C.F.R. Răuseni, maşina fiind avariată în proporţie de aproximativ 35%.

În momentul producerii evenimentului in autoturism se mai afla pe scaunul din partea faţă dreapta V. Ioan, de 40 ani, domiciliat în comuna Călăraşi. Conducătoarea auto şi pasagerul nu au suferit leziuni.

Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că vina aparţine conducătoarei auto,  faţă de care s-au dispus măsuri de sancţionare contravenţională şi ridicarea permisului de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 zile.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
271

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
116

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
124

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...