Soferii indisciplinati, urmariti si de politistii comunitari!

Disciplinarea botosanenilor in scopul fluidizarii traficului rutier si pietonal incepe sa dea roade. Astfel, in primele sapte zile de la aplicarea regulamentului de circulatie, agentii comunitari au aplicat 88 de sanctiuni contraventionale pentru parcari in locuri nepermise, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Comunitare Botosani.

Soferii sunt urmariti, asadar, nu doar de reprezentantii firmei desemnata de Primaria Botosani sa blocheze rotile autoturismelor parcate neregulamentar, ci si de politistii comunitari!

Pana in prezent, 64 de persoane au fost sanctionate cu amenda in valoare totala de 6720 lei, iar 24 cu avertisment scris.

Principalele strazi pe care agentii comunitari au identificat si sanctionat posesori ai autoturismelor parcate neregulamentar sunt Calea Nationala, Machian, Grivita, Bulevardul Mihai Eminescu si Primaverii.

In ultimele zile, sanctiunile cu amenda au scazut, fapt care arata ca actiunea de disciplinare a botosanenilor incepe sa dea roade. Ca la fiecare inceput de drum suntem apostrofati, dar, treptat, botosanenii vor respecta actele normative in vigoare, a declarat directorul executiv al Politiei Comunitare Botosani, Vasile Raileanu.

Actiunea de blocare a rotilor autoturismelor si sanctionare a persoanelor care parcheaza neregulamentar continua.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...