Soferii de BMW, cei mai agresivi in trafic!

Soferii de BMW, cei mai agresivi in trafic!
Conducatorii de autoturisme BMW sunt considerati ca fiind cei mai agresivi soferi in trafic, potrivit unui sondaj realizat de Clubul auto german ADAC printre proprietarii de autoturisme, relateaza postul de radio BFM, citat de adevarul.ro.

In general, proprietarii de masini cu motoare puternice genereaza cele mai multe ingrijorari chiar si printre conducatorii auto insisi. Astfel, mai mult de jumatate dintre persoanele chestionate au declarat ca soferii de BMW sunt cei mai agresivi conducatori auto in comparatie cu proprietarii altor marci de masini.

Pe locul doi se claseaza conducatorii de Mercedes-Benz. Circa 32% dintre cei intervievati au declarat ca acestia se caracterizeaza de asemenea printr-un comportament destul de agresiv, noteaza Agerpres.

Mai mult de un sfert (25,9%) dintre persoanele chestionate considera insa ca cei mai agresivi sunt proprietarii de masini Toyota.

Conducatorii masinilor Porsche se situeaza pe locul patru in acest top al celor mai agresivi conducatori auto, cu 8,7 procente.

De asemenea, culoarea masinii a fost inclusa printre indiciile care tradeaza maniera in care sofeaza un conducator auto. Astfel, proprietarii autoturismelor de culoare neagra sunt cel mai putin amabili in opinia a 45% dintre cei chestionati. Pe locul doi se plaseaza conducatorii automobilelor de culoare metalica.

Dincolo de aceasta, circa 80% si-au exprimat dezaprobarea fata de soferii care depasesc viteza, indiferent de marca masinii, in timp ce 30% dintre intervievati au declarat ca ii irita mai ales soferii care circula cu o viteza mai mica decat media celorlalti participanti la trafic pe un tronson sau altul de autostrada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
166

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
593

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...