Șoferi vitezomani trași pe dreapta de polițiștii rutieri! VIDEO

Șoferi vitezomani trași pe dreapta de polițiștii rutieri! VIDEO
Au apăsat prea tare pedala de accelerație și asta i-a costat scump! În doar o oră și jumătate, șase șoferi au fost suprinși, vineri, de aparatele radar ale Poliției Rutiere că au depășit viteza legală.

Cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar a fost de 86 km/h în localitate, toți șoferii fiind sancționați cu amendă.

Unui șofer i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile pentru că a efectuat o depășire pe linie continuă.

“Nu am văzut linia continuă", a fost reacția șoferului.





Polițiștii rutieri vor fi cu ochii pe șoferii vitezomani și în zilele următoare. În luna aprilie se desfasoara campania preventiva SPEED, organizata la nivel european de catre TISPOL.

In acest context, politistii Serviciului Rutier continua sa actioneze pe toate drumurile din judet pe care se produc cu precadere accidente rutiere pe fondul nerespectarii de catre conducatorii auto a regimului legal de viteza.

În acest scop, poliţiştii vor acţiona cu toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospecialele din dotarea structurilor de poliţie rutieră şi ordine publică.



Scopul acţiunii vizează reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, precum şi conştientizarea opiniei publice asupra dinamicii şi consecinţelor accidentelor rutiere produse pe acest fond.

Vezi VIDEO!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
463

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...