Şoferi prinşi băuţi la volan! Un botoşănean avea o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Şoferi prinşi băuţi la volan! Un botoşănean avea o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat!
În noaptea de 20/21.05.2012, în jurul orei 01.20, A. CLAUDIU de 24 ani, din comuna Şendriceni, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan Airinei din municipiul Dorohoi.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o îmbibaţie alcoolică de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineaţa de 21.05.2012, în jurul orei 08.20, pe strada Victoriei din municipiul Botoşani, a fost oprit un autoturism al cărui conducător auto efectua manevre neregulamentare de întoarcere. Bărbatul aflat la volan – A. DUMITRU 55 de ani, din municipiul Botoşani – emana halenă alcoolică, astfel încât poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparat etilotest, procedură pe care conducătorul auto a refuzat-o.

A fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot pe 21 mai, în jurul orei 20.40, C. IONEL de 39 ani, din oraşul Flamînzi a fost depistat conducând un autoturism pe strada General Ghe. Avrămescu, în localitatea Poiana, oraş Flămînzi.

Bărbatul avea o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestora au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
579

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
71

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
80

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...