Şoferi beţi, "culeşi" de poliţişti din trafic!

Depistaţi la volan, deşi se aflau sub influenţa alcoolului! Cei doi şoferi vor răspunde acum în faţa legii pentru inconştienţa lor.

Sâmbătă, în jurul orei 17.30, a fost depistat în trafic, pe DE 58, în oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din sat Cordun, oraş Flămânzi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
        
De asemenea, în cursul nopţii de sâmbătă, în jurul orei 01.25, a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Brăești, judeţul Botoșani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
        
Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
        
În cele două cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, informează un comunicat al IPJ Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...