Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din aceeași localitate. 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control pe D.J. 282, în localitatea Hlipiceni, un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani  din aceeași localitate. 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
11

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
102

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

astăzi, 09:50
1006

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat l...