Şoferi băuţi depistaţi pe şoselele din judeţ!

Şoferi băuţi depistaţi pe şoselele din judeţ!
În noaptea de 11 spre 12 august, în jurul orei 02.45, a fost oprit în trafic pe DJ 292, în localitatea Vorniceni, autovehiculul condus de Dumitru C. de 24 ani, din comuna Vorniceni, județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, în jurul orei 11.10, a fost depistată în trafic, pe DN 24C, între localitățile Stânca și Ștefănești, judeţul Botoşani, o autoutilitară înmatriculată în Germania, condusă de Ruslan R. de 38 ani, din municipiul București, bărbatul având dublă cetățenie, română şi respectiv moldoveană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,46 mg/l alcool în aerul expirat. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.45, pe strada Pacea din municipiul Botoşani, a fost oprit în trafic autoturismul condus de Ovidiu Adrian M. de 19 ani, din municipiul Botoșani.

ntrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolmiei.

Faţă de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

astăzi, 23:19
28

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
53

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
59

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...