Şofer rănit, după ce s-a izbit într-un cap de pod, lăsat baltă de pasagerii care se aflau în maşină!

S-au izbit într-un cap de pod, ÅŸoferul maÅŸinii fiind rănit. Doi pasageri, care se aflau în autoturism, au părăsit locul faptei. Oamenii legii au avut de furcă apoi ÅŸi cu ÅŸoferul, care a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest!

La data de 11 mai 2014, în jurul orei 20.40, poliÅ£iÅŸtii din comuna Lozna au fost sesizaÈ›i printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DC 76 C, în localitatea Străteni, s-a produs un accident de circulaÈ›ie, iar conducătorul autoturismului se află în stare de inconÈ™tiență.
          
Cercetările efectuate au stabilit că la 11 mai, în jurul orei 20.35, un tânăr de 26 ani, din comuna Åžendriceni, judeÅ£ul BotoÅŸani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 76, în localitatea Străteni, a pierdut controlul asupra direcÅ£iei de mers, împrejurare în care autovehiculul a părăsit partea carosabilă, izbindu-se într-un cap de pod.

În urma producerii evenimentului, autoturismul a fost distrus in proportie de 90%.

De asemenea, după accident, doi tineri, pasageri în autoturism, ambii din localitatea Străteni, comuna Lozna, au părăsit în fugă locul faptei.

Conducătorul auto a fost scos din autovehicul, refuzând ulterior acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliÅ£iÅŸtii i-au solicitat acestuia să se supună testării alcoolscopice a aerului expirat ÅŸi respectiv prelevării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, proceduri pe care tânărul le-a refuzat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracÅ£iunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deÅ£inerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienÅ£e pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancÅ£iuni contravenÈ›ionale, din care 2 avertismente È™i 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepÈ›ie de la prevederile art. 21, 27 È™i 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale È™i întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcÈ›io...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate È™i atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educaÈ›ie”, „La mulÈ›i ani, dragi educatoare!”, „GrădiniÈ›a-...