Șofer perseverent! Prins de trei ori în trafic, săvârșind aceeași infracțiune!

Un tânăr din Dorohoi a fost plasat sub control judiciar după ce a fost depistat săvârșind nu o dată, ci de trei ori, aceeași infracțiune.

Vineri, în jurul ora 08.30, M. C. de 23 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea pe strada Lt. Olinescu, din municipiul Dorohoi, un autoturism înmatriculat în Germania.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărului i se suspendase exercitarea dreptului de aconduce autovehicule pe drumurile publice.

În luna iulie a.c., tânărul a mai fost depistat în trafic de două ori de către poliţişti, deşi se afla în aceeaşi situaţie de drept.

Faţă de M.C. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, în vederea arestării preventive. Ulterior, la 26.09.2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi a dispus faţă de conducătorul auto, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.
         
În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană careia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...

Post de medic specialist scos la concurs pentru Botoșani și susținut la Iași!

astăzi, 14:52

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post de medic specialist. Este vorba despre un post de medic rezident anul V în specialitatea der...

Prognoza meteo pe două săptămâni, răcire accentuată a vremii!

astăzi, 14:32

Continuă procesul de răcire a vremii. În următoarele două săptămâni, un val de aer rece va străbate țara noastră, aducând temperaturi aproape de pragul înghețului, &i...