Șofer internat la Psihiatrie în urma unui scandal monstru provocat într-o stație peco și la spital

Un șofer a provocat un scandal monstru atât în trafic, cât și la spital, unde a fost dus de oamenii legii pentru că era sub influența alcoolului. Comportamentul său agresiv l-a dus direct pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati”.

S-a întâmplat chiar la începutul acestei luni. Polițiștii au observat într-o stație peco, din comuna Gorbănești, un șofer care provoca scandal și îl înjura pe un alt participant la trafic.

În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine s-a constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Blândești. Acesta a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, individul avea permisul suspendat.

În interacțiunea cu polițiștii și cadrele medicale, bărbatul a manifestat un comportament deviant și agresiv, motiv pentru care a fost condus la Secția de Psihiatrie, unde a rămas internat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...