Șofer din Botoșani oprit la graniță: Șase tone de haine, biciclete și saltele înapoiate pe teritoriul maghiar!

Un vehicul încărcat cu haine, biciclete și saltele înregistrate ca deșeuri a fost oprit la intrarea în România. Autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul țării noastre a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

Șofer din Botoșani oprit la graniță: Șase tone de haine, biciclete și saltele înapoiate pe teritoriul maghiar!

Un ansamblu rutier încărcat cu 6 tone de bunuri ce figurau ca deșeuri provenite din Germania, care avea ca destinație o societate din Suceava, nu a fost lăsat să intre pe teritoriul României, în lipsa unor documente care să certifice că marfa a trecut prin procesul de curățare și dezinsecție.

 

S-a întâmplat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, din județul Satu Mare, unde autotrenul a intrat pe 18 februarie, în jurul orei 0.15.

La acea oră în punct s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un șofer în vârstă de 51 de ani, din Botoșani, care conducea un ansamblu rutier înmatriculat în România, în care transporta haine, biciclete, saltele provenite din Germania. Marfa urma să ajungă la o societate comercială din județul Suceava.

Polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au sesizat că este vorba de bunuri cu regim special și că nu erau îndeplinite condițiile legale de transport și trecere a frontierei.

În aceste condiții, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
18

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
73

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
23

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...