Șofer de 22 de ani oprit la vamă de polițiștii de frontieră, s-a ales cu dosar penal

Tânărul a fost depistat la ieșirea din țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism radiat din circulaţie, care nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România.

În această dimineaţă, în jurul orei 1.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca -I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism marca Ford, cu număr de înmatriculare specific Germaniei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţi începând cu data de 29.09.2023.

”În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat comisar de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...