Șofer chefliu la volanul unei mașini cu numere false, tras pe dreapta în Viișoara!

Bărbatul de 40 de ani s-a ales cu dosar penal.

Șofer chefliu la volanul unei mașini cu numere false, tras pe dreapta în Viișoara!

   Foto: Arhivă Știri.Botoșani.Ro

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe drumul public, din comuna Viișoara, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea avea montate plăcuțele cu numere de înmatriculare care nu ii aparțineau.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protopopul de Botoșani, rugă înlăcrimată către credincioși, lângă Sfânta Cruce: ”Haideți să investim în copiii noștri!” (Foto, Video)

Saturday, 14 September 2024

Sâmbătă, 14 septembrie, creștinii au petrecut în post aspru ziua Înălțării Sfintei Crucii. Spre seară, după ploaia deasă care a cernut aproape fără oprire, cerul s-a limpe...

Iftime, după înfrângerea rușinoasă cu Sepsi 3-0. ”Am mare încredere în Ciobi!”

Saturday, 14 September 2024

Sepsi a învins pe FC Botoșani, 3-0, iar Valeriu Iftime a dezvăluit pentru ProSport că nu a dormit după acest rezultat. Patronul moldovenilor a mărturisit că nu găsește explicații pentru...

Veteran al agriculturii botoșănene: „Eu la 71 de ani nu am auzit de așa ceva!”

Saturday, 14 September 2024

„La noi e ca la toată lumea, poate și mai rău!”, spune Titel Simionescu din comuna Ripiceni, județul Botoșani, referindu-se la situația din câmp. „A fost un an tare p...