Șofer cercetat penal pentru cinci infracțiuni, după un control în trafic

Tras pe dreapta pentru un control de rutină, polițiștii au constatat cinci infracțiuni. Șoferul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal.

S-a întâmplat duminică, pe drumul public din comuna Știubieni. Tânărul de 22 de ani se afla la volanul unui tractor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

De asemenea, în cabina tractorului au fost identificate 12 plase tip monofilament, în care era prins pește, fără ca tânărul să dețină documente legale. 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, furt calificat, deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...