Sofer botosanean: Alcoolemie 0,97, viteza 77!

Sofer botosanean: Alcoolemie 0,97, viteza 77!

   arhiva

Un bărbat este cercetat penal pentru încălcări ale regimului circulaţiei pe drumurile publice, după ce a fost depistat pe o stradă din Botoşani circulând cu 77 km/h, având "la bord" o alcoolemie de 0,97!

În seara de 5 ianuarie, în jurul orei 23.50, a fost oprit în trafic, pe strada Doboşari din municipiul Botoşani autoturismul marca Dacia condus de U. Corneliu, de 40 de ani, din municipiu, întrucât acesta rula cu viteza de 77 km/h.

Mai mult, deoarece conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"U. Corneliu a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul este cercetat sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală", a precizat inspector pr. Daniela Darea. purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
14

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
83

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
205

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...