Şofer blocat în trafic, după o urmărire pe străzile din Botoşani! Ce au descoperit poliţiştii!

Şofer blocat în trafic, după o urmărire pe străzile din Botoşani! Ce au descoperit poliţiştii!
A ignorat semnalele poliţiştilor, apânsând pedala de acceleraţie la vederea acestora! Oamenii legii au pornit în urmărirea şoferului, fiind prins pe o stradă din municipiul Botoşani. Când l-au verificat, poliţiştii au aflat şi de ce a fugit: era băut şi nu avea permis de conducere!

Sâmbătă, în jurul orei 22:20, poliţistii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani, au efectuat semnale regulamentare pentru a opri un autoturism ce se deplasa pe D.J. 296, între localitățile Cișmea, comuna Răchiți și municipiul Botoșani, însă conducătorul acestuia și-a continuat drumul, neoprind la semnale.
   
Autoturismul a fost blocat pe strada Zimbrului din municipiu, iar in urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta era condus de către S.D.C. de 26 ani, din municipiul Botoșani, care nu poseda  permis de conducere.
        
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost ulterior condus la Spitalul Județean Botoșani unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
"Autoturismul a fost indisponibilizat, conform prevederilor legale, pentru continuarea cercetărilor. În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
185

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
165

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
36

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...