Societatea Parc Industrial, gata sa participe la licitatia de la Nova Apaserv privind externalizarea!

Societatea Parc Industrial, gata sa participe la licitatia de la Nova Apaserv privind externalizarea!
Societatea Parc Industrial, care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean, va participa la licitatia organizata de Nova Apaserv pentru externalizarea anumitor servicii din cadrul societatii.

Este vorba despre serviciul comercial, citire, incasare, contabilitate si resurse umane. In acest moment se lucreaza la caietul de sarcini, pentru ca in cateva zile sa poata fi organizata licitatia si urcata pe SEAP.

"Societatea Parc Industrial este interesata sa castige, daca va avea cea mai buna oferta pentru o parte de servicii. La interventii apa si canal trebuie sa vada daca are posibilitatea si resursele umane pentru a actiona. Problema este foarte clara, ca trebuie sa gasim cea mai buna solutie sa incasam banii, sa diminuam pierderile. Acum se lucreaza la caietul de sarcini", a declarat Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean.

Cat priveste personalul, seful CJ a spus ca o parte dintre angajatii care sunt buni pot sa isi depuna CV-urile la societatea Parc Industrial, insa salariile acestora vor fi mai mici.

"Modul de a angaja oameni va depinde de director si de comisia care se va stabili. Nu poate sa preia toti angajatii. Ar fi aceeasi Marie cu alta palarie", a conchis Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...