Societatea Nova Apaserv va face angajări

Societatea Nova Apaserv va face în perioada următoare o serie de angajări, fiind nevoie de personal mai ales pe partea de intervenţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, a precizat că aceste angajări se vor face etapizat, pe măsură ce se preiau reţelele de la investiţii finalizate pe raza judeţului.

Primele locuri de muncă, opt la număr, vor fi scoase la concurs până la finele acestui an, pentru Staţia de tratare a apei de la Ştefăneşti.

“În şedinţa ordinară de Consiliu Local din luna octombrie vom intra incluiv cu rectificarea lor de buget ca şi urmare a creşterii numărului de personal, a angajărilor pe care le vor face. S-au propus 70 de posturi, dar va fi o creştere etapizată", declară Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Oportunitate de angajare SC BIG CONF SRL

astăzi, 15:02

SC BIG CONF SRL angajează: • Inginer Devizier – cunoștințe întocmire grafic GANTT • Inginer Ofertare – tehnic și financiar • Inginer Executie Constructii &bu...

Amenzi usturătoare pentru șoferii cu mașini murdare, ce spune Codul Rutier!

astăzi, 14:29

Amenzile pot ajunge chiar și până la 3.300 de lei. Sancțiuni pentru mașinile murdare Autoritățile au introdus sancțiuni aspre pentru șoferii care circulă cu mașini murdare sau ca...