Social-democratii schimba iar macazul: "Alianta cu PNL exista!"

Social-democratii schimba iar macazul: "Alianta cu PNL exista!"

COSTICA MACALETI

"Frumos ar fi fost ca domnul Macaleti sa spuna ca ii multumeste prefectului ca a avut atitudinea asta, ca ne-a invatat, ca ne-a trecut clasa", spune Cristian Roman, dupa ce PSD a spus ca hotararea privitoare la CA ale spitalelor ar fi trebui amanat. 
 
Dupa ce, joi, in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, consilierii PSD si-au schimbat opinia fata de sedintele anterioare vizavi de componenta Consiliilor de Administratie ale spitalelor din subordinea CJ, si au votat favorabil pentru aprobarea proiectului, vineri, la conferinta de presa a PSD, deputatul Costica Macaleti a declarat ca acest proiect trebuia amanat pana ce se va pronunta Senatul pe Ordonanta privind spitalele.

"Am inteles ca Ordonanta cu spitalele va fi discutata in cadrul Senatului, rediscutata, si de asta s-a interpretat ca un pas inapoi al consilierilor judeteni PSD. Cred ca ar fi trebuit lasat un ragaz pentru a putea vedea ceea ce iese de la Senat, cu aceasta Ordonanta de Urgenta, cred ca trebuia sa voteze pntru amanarea proiectului. Bineinteles ca mai exista alianta cu PNL, acum probabil ca exista o discordanta in ceea ce priveste tipul de informatie", a spus deputatul PSD Costica Macaleti.

Pentru a clarifica cele spuse de social-democrat, prefectul judetului a tinut sa precizeze ca are multumirea ca acest proiect de hotarare al CJ a fost aprobat si nu a mai fost nevoie sa se ajunga la instanta, pentru ca acest lucru ar fi blocat activitatea spitalelor, reusind astfel sa-i responsabilize pe o parte dintre consilierii judeteni care au citit legea cu atentie si au votat in consecinta.

"Noi am lucrat intr-un mod profesional si am lucrat cu legea in mana, acolo se actioneaza intr-un mod politic, lucru care pe noi ne lasa rece. Din pacate, si in perioada dintre alegeri se face mai multa politica decat administratie pentru locuitorii acestui judet. Dar cat mai bantui si eu pe aici, va asigur ca voi face tot ce imi sta in putere sa facem administratie pentru oameni. Frumos ar fi fost sa spuna ca ii multumeste prefectului ca a avut atitudinea asta, ca ne-a invatat, ca ne-a trecut clasa. Sau ca poate ceea ce zice domnul Macaleti e deja din campania interna a partidului, mai bine sa se uite in cartea de munca, sa-si aminteasca si ca a fost prefect", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.
 
Consiliile de Administratie ale celor sase spitale din subordinea CJ intra in legalitate

Tabuleac: Le-as sugera celor de la PNL sa mai puna in valoare, in afara de muschii politici

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
128

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
125

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1032

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...