Social-democrații, acuzați că racolează primarii liberali din Botoșani! “Merg din poartă în poartă ca preotul cu Ajunul”

Social-democrații, acuzați că racolează primarii liberali din Botoșani! “Merg din poartă în poartă ca preotul cu Ajunul”
Liberalii botoșăneni îi acuză pe cei de la PSD că pun presiune în această perioadă pe primarii din județ pentru a trece în tabăra social-democrată.

Deputatul Verginel Gireadă susține că șefii administrațiilor publice locale sunt momiți de cei de la PSD cu tot felul de promisiuni, în special de ordin financiar, și a ținut să le transmită un mesaj celor aflați la conducerea organizației județene a PSD.

“Sa incerce sa ne lasa in pace primarii si presedintii de organizatii, pe care vor sa ii atraga cu promisiuni desarte cu punguta cu un galben prin incercarea de a-i smulge si de a-i aseza in vitrina PSD. Fac miseleste toate acestea pentru a-i amagi pe primari si a-i duce intr-o cursa pe care o vor regreta. La anul, cel tarziu, PNL va intra la guvernare si sa nu vina sa zgarie la usa noastra. Am informatii ca cei de la PSD merg din poarta in poarta precum merge preotul cu Ajunul si incearca racolarea primarilor", a spus deputatul Verginel Gireadă, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
66

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
34

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
71

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...