Șocant! Și-a găsit vecinul spânzurat de un copac! FOTO

Șocant! Și-a găsit vecinul spânzurat de un copac! FOTO
Un bărbat din Cătămărăști Deal a făcut, duminică după-amiază, o descoperire șocantă. El și-a găsit un vecin spânzurat de un copac.

Florin C., în vârstă de 48 de ani, locuia singur de circa trei ani, într-o casă din satul Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, fiind divorțat de soție.

Duminică, un vecin s-a uitat pe geam și l-a văzut pe bărbat lângă un copac din curtea locuinței, dar nu i s-a părut că ar fi ceva în neregulă. După câteva zeci de minute, când s-a uitat din nou pe geam l-a văzut pe Florin C. că era în aceeași poziție și a fugit în curtea vecinului. Când s-a apropiat a văzut că vecinul său s-a spânzurat și a sunat la 112.


Cadrele medicale sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul, bărbatul fiind mort de câteva ore. La fața locului au ajuns și criminaliștii.

Tatăl bărbatului care și-a spus capăt zilelor spune că din cauza anturajului acesta ar fi fost supărat în ultima perioadă.  







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
284

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
320

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...