SOCANT! A dormit langa cadavrul surorii sale, crezand ca aceasta se odihneste!

Caz incredibil intr-o localitate din judetul Botosani. Un barbat a dormit langa cadavrul surorii sale, crezand ca aceasta traieste si se odihneste.

O femeie in varsta de 60 de ani, din satul Roma, a fost gasita decedata in propria locuinta de catre un vecin, langa aceasta fiind si fratele sau, care credea ca femeia se odihneste.

Cei doi sunt cunoscuti in sat ca fiind consumatori de bauturi alcoolice, cel mai adesea acestia cusumand spirt. De altfel, in locuinta celor doi au fost gasite mai multe sticle goale de spirt.

Din cate se pare femeia este moarta de mai mult de 24 de ore, insa fratele sau, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, nu si-a dat seama ca aceasta este moarta, crezand ca este si ea bauta si se odihneste.

La fata locului au ajuns si criminalistii, iar trupul femeii a fost ridicat de Medicina Legala pentru a i se efectua necropsia si pentru a se stabili cauza decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...