Soc in lumea sportului: Atletul fara picioare, banuit ca si-a impuscat iubita

Soc in lumea sportului: Atletul fara picioare, banuit ca si-a impuscat iubita
Oscar Pistorius, atletul fara picioare multiplu campion paralimpic, este banuit ca si-a impuscat iubita.

 Sportivul sud-african a fost retinut de politia din Johannesburg dupa ce autoritatile au fost alertate cu privire la mai multe focuri de arma auzite din resedinta acestuia.

 Ajunsi la fata locului, politistii au gasit-o pe iubita lui Pistorius impuscata in cap si in brat, potrivit presei locale.

 Jurnalistii sud-africani scriu ca atletul fara picioare ar fi confundat-o pe femeie cu un hot.

 Oscar Pistorius este multiplu campion paralimpic si primul sportiv cu picioarele amputate care participa la o editie a Jocurilor Olimpice, reusind aceasta performanta in vara trecuta, la Londra.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
36

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
147

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...