SMS-urile care i-au adus condamnarea lui Dragnea!

SMS-urile care i-au adus condamnarea lui Dragnea!
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au publicat motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii Reginonale si fost vicepremier in Guvernul Ponta.

Acesta a primit o sentinta de un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului, judecatorii sustinand ca Dragnea a incalcat legea cand le-a cerut colegilor de partid sa mobilizeze oamenii sa iasa la vot la referendumul de suspendare al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012.

La baza condamnarii au stat mai multe sms-uri. Iata, mai jos, continutul acestora:

"Pentru fiecare SV se va face urgent o lista a cetatenilor care nu au venit la vot"

"Echipele noastre vor merge acasa la cetatenii care nu au venit pana acum si ii vor aduce la vot"

"Repet: vor merge la ei acasa sa-i aduca la vot. Aratati aceste mesaje si celor de la PNL"

"PSD-SG: Coordonatorii PSD si PNL de la fiecare sectie de votare sa mearga ACASA la familiile care nu au venit la vot si SA LE ADUCA SA VOTEZE!"

"Oamenii nostri din sectiile de votare pot afla repede cine sunt cei care nu au iesit la vot. Dar trebuie sa mearga la ei ACASA sa ii aduca sa voteze!"

"PSD-SG: Mobilizati toti membrii PSD si PNL, dati fiecaruia lista cu cei care nu au votat, sa mearga la ei ACASA si sa-i aduca sa voteze, nu sa-i astepte la SV!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
249

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
178

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
46

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...