Smecher de Botoşani bagat dupa gratii!

Smecher de Botoşani bagat dupa gratii!
După luni de zile în care a înşelat, a furat, a creat scandaluri, a terorizat cetăţenii şi a şantajat administratorii unui bar, un botoşănean de 31 de ani a ajuns după gratii, oamenii legii dovedind magistraţilor că acolo îi este locul!

Pe 1 iulie, la propunerea poliţiştilor şi ca urmare a sesizării Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 zile faţă de H. Emanuel Bogdan, de 31 de ani, din municipiul Botoşani.

În ziua de 30 iunie 2010, bărbatul a fost reţinut pe o perioada de 24 ore în arestul IPJ Botoşani, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la înşelăciune,  distrugere, şantaj, şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În fapt, cercetările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că în ziua de 25 martie 2010, învinuiţii D. Adrian şi A. Adrian s-au prezentat la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Botoşani şi, sub calitatea mincinoasă de reprezentanţi ai societăţii comerciale administrate de H. Emanuel Bogdan, au întocmit un contract de închiriere prin care au preluat 400 metri pătraţi cadre de schele metalice pentru construcţii şi 200 bucăţi popi metalici pentru construcţii, bunuri pe care ulterior le-au înstrăinat", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

H. Emanuel Bogdan a pus la dispoziţia celorlalţi doi învinuiţi documentele societăţii la care îndeplineşte funcţia de administrator şi a înlesnit apoi transportul şi înstrăinarea utilajelor de construcţii.

De asemenea, în ziua de 30 aprilie 2010, aflându-se în incinta unui bar din municipiul Botoşani, prin aplicarea mai multor lovituri, a produs distrugerea ecranului protector al unui calculator, creând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

Ulterior, a pretins în repetate rânduri diferite sume de bani administratorului societăţii comerciale căreia îi aparţinea barul, ameninţându-l cu acte de vandalism şi distrugere a localului şi cu perturbarea bunei desfăşurări a activităţii societăţii comerciale.

În ziua de 12 mai 2010, in jurul orei 15.30, in timp ce se afla în incinta unui club din municipiul Botoşani, H. Emanuel Bogdan a săvârşit acte şi expresii obscene, a proferat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa administratorului aceleiaşi societăţi comeciale, comportament prin care a provocat scandal public şi a indignat consumatorii şi personalul localului. 

Cercetările continuă cu inculpatul în stare de arest preventiv.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
836

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
387

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
110

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...