SJA Botosani face angajari. VEZI actele necesare si bibliografia pentru participare la concurs!

SJA Botosani face angajari. VEZI actele necesare si bibliografia pentru participare la concurs!
Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani a scos la concurs trei posturi de asistent medical generalist, pe perioada nedeterminata, pentru Substatia de Ambulanta Saveni, si un post de asistent medical generalist, pe perioada nedeterminata, pentru Statia Centrala Botosani.

Candidatii care vor sa participe la concursul ce va avea loc pe data de 18 octombrie, ora 09.00, la sediul SJA Botosani, trebuie sa depuna dosarele pana pe data de 12 octombrie.

Candidatii trebuie sa depuna la sediul SJA de pe strada Marchian o cerere in care se mentioneaza postul pentru care doresc sa candideze; copie xerox a diplomei de absolvire a scolii sanitare;  adeverinta medicala de la medicul de familie din care sa reiasa ca este apt de munca; copie xerox a certificatului de membru al Ordinului asistentilor medicali, vizata pentru anul 2012; asigurare de malpraxis valabila pentru anul 2012; copie act de identitate; cazier valabil; CV; caracterizare de la ultimul loc de munca si chitanta de plata a taxei de concurs in valoare de 10 lei.

Bibliografie:

"Ugente medico-chirurgicale"-Lucretia Titirca; Ordinul MS nr. 2011/2007 privind privind unele masuri in asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca; Ordinul MS nr. 1092/2006 privind stabilirea competentelor si atributiilor echipajelor publice de interventie de diferite niveluri in faza prespitaliceasca; "Protocoale si ghiduri actuale in medicina de urgenta"-Diana Carmen Preotu Cimpoesu.

De asemenea, in data de 22 octombrie, ora 09.00, SJA Botosani organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

-un post sofer autosanitara I, pe perioada nedeterminata, pentru Substatia Trusesti

- un post sofer autosanitara I, pe perioada nedeterminata pentru Statia Centrala Botosani

Conditii necesare pentru participare la concurs: permis de conducere categ. B, C; diploma de bacalaureat; acte doveditoare (copie carnet de munca; adeverinte autentificate de ITM) din care sa reiasa o vechime de sase ani ca sofer profesionist.

Dosarele se depuna pan ape data de 17 octombire la sediul SJA si trebuie sa cuprinda: copie carte de identitate; copie permis de conducere; acte doveditoare (copie carnet de munca; adeverinte autentificate de ITM) din care sa reiasa o vechime de sase ani ca sofer profesionist; fisa medicala completa; cerere de participare la concurs; cazier valabil; caracterizare de la ultimul loc de munca; chitanta de plata a taxei de concurs in valoare de 10 lei.

Bibliografie: Ordinul MS nr 2011/2007 privind unele masuri in asistenta medicala de urgenta  prespitaliceasca
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
421

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
144

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
414

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...