Simplu si gustos: Biscuiti de casa
Stiri Botosani Monday, 22 October 2012 Actualitatefaina cat cuprinde, pana iese un aluat tare
3 oua
10 linguri ulei
10 linguri zahar
100ml apa (lapte)
1 pachet praf de copt
coaja de lamaie / zahar vanilat
1 pachet amoniac dizolvat in lamaie sau otet
Mod de preparare:
Se bat oaule intregi cu zaharul, se adauga uleiul, aromele, un pic de sare, amoniacul dizolvat, amestecand continuu. Se pune faina cat cuprinde, pana se face un aluat tare ca pentru taietei. Se intinde pe fundul tavii, uns in prealabil cu unt (ulei), foaia de aluat si se taie cu forme. Se coc la foc mic.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Botoșani: Mașină mistuită de flăcări în curtea unui liceu din județ!
Un autoturism parcat în curtea unui liceu din municipiul Dorohoi a luat foc, în urmă cu puțin timp. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Conducătorul auto a observat că iese f...
Expoziția de pictură și grafică „Memorii în culori”, în spațiul Galeriei ,,Colecția de Artă” din Botoșani!
Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 17-31 octombrie 2025, în spațiul Galeriei ,,Colecția de Artă”, expoziția de pictură și grafică ,,Memorii în culori&r...
Șeful Fiscului revine și spune că nu vrea să fiscalizeze gemul făcut în casă!
Președintele ANAF, Adrian Nica a revenit, vineri, cu precizări legate de reacțiile apărute în spațiul public, după ce a afirmat că „gemul pe care îl face acasă bunica este ca...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.86 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici