Simplu si gustos: Biscuiti de casa

Ingrediente:

faina cat cuprinde, pana iese un aluat tare
3 oua
10 linguri ulei
10 linguri zahar
100ml apa (lapte)
1 pachet praf de copt
coaja de lamaie / zahar vanilat
1 pachet amoniac dizolvat in lamaie sau otet
       
Mod de preparare:

       
Se bat oaule intregi cu zaharul, se adauga uleiul, aromele, un pic de sare, amoniacul dizolvat, amestecand continuu. Se pune faina cat cuprinde, pana se face un aluat tare ca pentru taietei. Se intinde pe fundul tavii, uns in prealabil cu unt (ulei), foaia de aluat si se taie cu forme. Se coc la foc mic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Mașină mistuită de flăcări în curtea unui liceu din județ!

astăzi, 17:42

Un autoturism parcat în curtea unui liceu din municipiul Dorohoi a luat foc, în urmă cu puțin timp. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Conducătorul auto a observat că iese f...

Expoziția de pictură și grafică „Memorii în culori”, în spațiul Galeriei ,,Colecția de Artă” din Botoșani!

astăzi, 17:00

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 17-31 octombrie 2025, în spațiul Galeriei ,,Colecția de Artă”, expoziția de pictură și grafică ,,Memorii în culori&r...

Șeful Fiscului revine și spune că nu vrea să fiscalizeze gemul făcut în casă!

astăzi, 15:03

Președintele ANAF, Adrian Nica a revenit, vineri, cu precizări legate de reacțiile apărute în spațiul public, după ce a afirmat că „gemul pe care îl face acasă bunica este ca...