Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas (Kazakhstan), scor 6-3, 6-0.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani nu a avut nicio emotie si a luat un avantaj important inca din game-ul al treilea, cand a reusit un break.

Extrem de increzatoare si agresiva, Halep a gasit perfect unghiurile si a incheiat primul set in mare stil, cu inca un break, pentru un 6-3 lipsit de comentarii, scrie ziare.com.

Dominarea Simonei Halep a fost si mai evidenta in setul secund, pe care l-a castigat cu 6-0.

In sfeturile de finala, Halep o va intalni pe castigatoarea duelului dintre Sabine Lisicki si Yaroslava Shvedova, care se disputa in acest moment.

Meciul Simonei Halep din sferturile de finala va avea loc, probabil, miercuri. O decizie oficiala a organizatorilor va fi anuntata marti seara, dupa ora 22:00.

Pentru calificarea in sferturile de finala, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 226.000 de lire sterline.
 
De asemenea, Halep are asigurate si 360 de puncte in clasamentul WTA.

Simona Halep a ajuns pentru prima data in sferturile de la Wimbledon si bifeaza al treilea turneu consecutiv de Grand Slam in care ajunge in aceasta faza a competitiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

astăzi, 21:02

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

astăzi, 20:30

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

astăzi, 19:50

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...