Și totuși există speranță: o bunicuță de 106 ani s-a vindecat de COVID-19 în Marea Britanie

Și totuși există speranță: o bunicuță de 106 ani s-a vindecat de COVID-19 în Marea Britanie

Considerată cel mai vârstnic pacient care a învins noul coronavirus în Marea Britanie, o femeie în vârstă de 106 ani a fost externată astăzi, miercuri.

Connie Titchen, o străbunică din Birmingham, a învins virusul în mai puţin de trei săptămâni şi a fost declarată vindecată de medicii de la City Hospital, relatează Reuters.

“Mă simt foarte norocoasă (…) Abia aştept să îmi revăd familia”, a declarat centenara.

Connie Titchen, care s-a născut în 1913 şi a supravieţuit ambelor războaie mondiale, a fost internată în acel spital la jumătatea lunii martie, fiind suspectă de pneumonie, și a fost diagnosticată cu COVID-19 la puţin timp după spitalizare.

“Cred că secretul longevităţii sale constă în faptul că ea este activă fizic şi foarte independentă. A suportat o operaţie la şold în decembrie şi după doar 30 de zile începuse să meargă din nou. E cu adevărat uimitoare şi întreaga familie abia aşteaptă să o revadă. Are şi câţiva admiratori!”, a spus una dintre nepoatele sale.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...