Si politistii o patesc: Masina Politiei, lovita de tren!

Doi politisti au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a oprit prea aproape de linia ferata, la o trecere semnalizata cu crucea Sfantului Andrei, autovehiculul fiind lovit de locomotiva unui tren de marfa.
 
Doi politisti din orasul Murgeni, judetul Vaslui, au fost raniti, joi, dupa ce masina de serviciu in care se aflau  a fost lovita de locomotiva unui tren de marfa care circula pe ruta Barlad - Falciu, relateaza Mediafax.

Reprezentantii Politiei Judetene Vaslui au declarat ca unul dintre politisti a oprit autospeciala prea aproape de linia ferata, pe DN 24A Barlad - Murgeni - Husi, la o trecere semnalizata cu crucea Sfantului Andrei, autovehiculul fiind lovit de locomotiva unui tren de marfa.

In urma impactului, cei doi politisti au fost raniti, masina in care se aflau fiind distrusa aproape in totalitate.

"Din fericire, niciunul dintre agenti nu este ranit grav, cei doi politisti fiind transportati la Spitalul de Urgenta Barlad, unde vor fi supusi unor investigatii medicale amanuntite. Politisti din cadrul Biroului de Drumuri Nationale si Europene desfasoara cercetari la fata locului pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului", a declarat responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

Potrivit politistilor, agentul care conducea autospeciala a redus viteza la trecerea la nivel cu calea ferata, insa fara a opri in conditii de siguranta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Rețea de trafic de droguri, destructurată de o „armată” de oameni ai legii! (foto)

astăzi, 14:28

În urma activităților desfășurate, de către polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infrac...

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a cucerit titlul, dar a ajuns în liga a doua!

astăzi, 12:22

Martin Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România l-a ”traumatizat” pe portar, care a declarat că președintele ech...

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...