Și anul acesta cuplurile care împlinesc 50 sau 60 de ani vor fi premiate de Primărie

Și anul acesta cuplurile care împlinesc 50 sau 60 de ani vor fi premiate de Primărie

Chiar dacă România traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății naționale și economice, municipalitatea își îndreaptă atenția și spre alte lucruri care ar putea să ne scoată din această stare de incertitudine și panică.

Primarul municipiului Botoșani a anunțat că va premia 43 de cupluri de seniori din municipiul Botoșani, cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de căsnicie.

”Dragii mei, chiar și în perioade în care suntem puși la grea  încercare, precum cea pe care o traversăm în prezent, este firesc să nu uităm de normalitate, de bunul mers al lucrurilor, de bucuriile pe care le putem oferi  celor din jurul nostru, de respectul și dragostea pe care le datorăm celor mai în vârstă.Vom premia peste câteva zile 43 de cupluri de seniori din municipiul nostru, cu ocazia împlinirii a 50, respective 60 de ani de căsnicie.

Stimate doamne și stimați domni, îmi face o deosebită plăcere să vă transmit cu acest prilej, din toată inima, cele mai calde urări de sănătate și de bucurii, de putere de atrece  peste toate problemele cu care ne confruntăm! Vă felicit pentru faptul că sunteți modele demne de urmat pentru întregul nostrum oraș, pentru noi toți și vă mulțumesc pentru exemplul pe care il oferiți, în numele tuturot botoșănenilor! Vă  iubim și vă prețuim, așa cum meritați!”,a  declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Ținând cont de amenințările legate de epidemia de coronavirus și  de restricțiile legale impuse în această perioadă, Primăria Botoșani nu va organiza un eveniment special cum se obișnuia în alți ani dar fiecare cuplu va primi diplomele și premiile financiare. Astfel, 32 de cupluri care împlinesc 50 de ani de la căsătorie  vor  primi 500, iar 11 cupluri care împlinesc 60 de ani de la căsătorie vor primi 1000 lei.

“Acestea  vor ajunge la dumneavoastră individual, începând de săptămâna viitoare, prin grija colegilor mei din primărie. Veți fi sunați personal și se va comunica modalitatea în care veți intra în posesia diplomelor și a premiilor fără riscurile de sănătate pe care le presupune organizarea unui eveniment public”, a transmis Cătălin Flutur pe pagina de Facebook.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
131

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
260

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
123

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...