Si-a reclamat patronul, dupa ce a fost pusa sa inconjoare sediul firmei de 250 de ori!

Si-a reclamat patronul, dupa ce a fost pusa sa inconjoare sediul firmei de 250 de ori!
Ionela Lungu (23 de ani) si-a dat demisia de la firma la care era angajata ca inginer proiectant, dupa ce patronul societatii, un consilier local, i-a ordonat sa faca inconjurul sediului societatii, informeaza cotidianul Adevarul.

Ionela Lungu spune ca a facut circa 250 de ture ale cladirii firmei SC Miramon Prest Com SRL, din Hunedoara, intre orele 8.00 si 11.00, si a parcurs astfel mai mult de zece kilometri. A profitat de pauza de masa de la orele pranzului pentru a se deplasa pana la sediul Politiei municipiului Hunedoara, unde a depus plangere impotriva patronului ei, Jane Magaon.

"Patronul m-a umilit in fata colegilor mei, spunandu-mi ca daca nu am de lucru sa fac ture de cladire si apoi sa vin la pauza si sa ii spun de cate ori am inconjurat sediul firmei. Eu m-am conformat, pentru ca eram bulversata si nu stiam cum sa reactionez, dar apoi am depus doua plangeri impotriva lui - una la Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara si alta la Politie. Consider ca m-a supus unui abuz si la tratamente umilitoare. In nicio fisa a postului nu scrie ca poti fi tratat astfel de angajator", a povestit Ionela Lungu.

La scurt timp dupa incident, vineri, hunedoreanca si-a depus demisia din postul pe care-l ocupa la firma unde lucra din vara anului trecut. Reprezentantii ITM Hunedoara au fost sesizati de cazul tinerei inginere si ancheteaza incidentul.

Jane Magaon, patronul societatii care are ca activitate proiectarea instalatiilor de gaz pentru imobile, nu infirma povestea, dar spune ca fosta lui angajata trebuia sa fie pusa la lucru, pentru ca nu facea nimic pe parcursul programului. "I-am dat de lucru".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
35

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
185

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
99

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...