Şi-a reclamat fostul iubit de 72 de ani, după ce a furat mai multe bunuri, printre care şi o sabie!

Şi-a reclamat fostul iubit de 72 de ani, după ce a furat mai multe bunuri, printre care şi o sabie!
Duminică, la ora 14.30, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi, unde o femeie a sesizat telefonic faptul că fostul concubin a venit la locuinţa sa, cu mai multe bunuri furate de la o persoană din comuna Şendriceni .

La domiciliul femeii, aceasta le-a indicat un bărbat în vârstă de 72 de ani, îmbrăcat cu o haină de culoare verde , despre care le-a spus că este fostul său concubin .

Acesta avea asupra sa un geamantan de culoare neagră în care se aflau mai multe bunuri , despre care a declarat verbal că le-a sustras din casa unei persoane cunoscute din comuna Şendriceni , motivând că nu are venituri care să-i permită să se întreţină.

În urma controlului geamantanului au fost găsite o haină de blană, o sabie artizanală şi un ceas de cameră, bunuri pe care intenţiona să le vândă.

Bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar bunurile sustrase au fost restituite proprietarului .

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea soluţionării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
155

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
917

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
442

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...